Geschiedenis

Geschiedenis

Service en kwaliteit bij Harrie Swinkels groentehandel
Aarle- Rixtel – Ik groeide op in een ondernemersgezin tussen de groenten en het fruit. In 2003 heb ik de groentehandel overgenomen van mijn ouders, die al sinds 1970 de markthandel bedreven. Na de overname ben ik het bedrijf gaan moderniseren en uitbreiden, waardoor we een groter assortiment kunnen aanbieden.
We hebben nu een groter aanbod van vers gesneden groenten en salades. Daarnaast zijn we gaan leveren aan verschillende horecabedrijven hier in de omgeving. Aan onze horecabedrijven leveren we ook op zondag en helpen we, samen met ons personeel, graag alle klanten op de weekmarkten.
 
Het assortiment van de groentehandel bestaat uit:
·         De meest gangbare en ook de 'vergeten' groenten en diverse soorten sla. Door de lange houdbaarheid is de slamix, veldsla en rucola het 'paradepaardje'.
·         Diverse soorten fruit  
·         Groot assortiment aardappelen
·         Kruiden tot aan eetbare bloemen
 
Kwaliteit staat voor mij hoog in het vaandel: De kwaliteit kunnen we waarborgen door onze nieuwe gemoderniseerde koelcel, hier wordt alles op de juiste temperatuur bewaard, zodat alle producten in topkwaliteit bij de klant terechtkomt.
Daarnaast is voor mij en mijn personeel het direct contact met de leveranciers erg belangrijk voor de goede producten. Direct van land tot klant. Het wassen, snijden en verpakken gebeurt vervolgens in de ‘snijderij’ in een geconditioneerde en hygiënische ruimte. 
 
Met vriendelijke groet,
Harrie Swinkels